Alkalmazásunkban találja meg a legjobb kedvezményeket.
Telepítés
Tommy Hilfiger és Calvin Klein extra -30% mindenre Előadás >>

 

ZOOT illeni fog

Egy csehországi divat e-shop vagyunk, amely 2010 óta stílusosan és szeretettel öltözteti vásárlóit. Jelenleg Európa 14 országában működünk: Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Szlovéniában... nos, talán egyszerűbb lenne felsorolni ahol (egyelőre) nem vagyunk :) A Prága központjában található, egy IKEA polccal rendelkező kis irodából az évek során egy óriási professzionális raktárrá nőttünk (a Prága külvárosában - már komolyan nem férnénk el a belvárosban), ahol több mint 1 000 000 termék van készleten. Több mint 300 globális márka, amelyekre minden darabnál garanciát vállalunk az eredetiségre.

ZOOT kockázat nélkül

zoot-brez-tveganija

Az öröm nem vár meg, és ami a mai napon megfelel, ne halaszd holnapra. Ezt követjük (nem csak) a raktárunkban, ezért a rendelést még a létrehozás napján szállítjuk. Nincs más dolgod, mint kényelmesen leülni, kiválasztani az új ruhát (akár mobilon is a praktikus ZOOT alkalmazásunkban), és megvárni a postás csengését. Nos, ha véletlenül nem szeretsz bele (a ruhába, nem a postásba), akkor teljes 30 napod van visszaküldeni nekünk a csomagot.

ZOOT "szívből"

zoot-iz-srca

Az évek során a divat iránti szeretetünk saját márkáinkban, kollekcióinkban és projektjeinkben kezdett megnyilvánulni. A ZOOT-nál találsz közvetlenül általunk tervezett (és persze hordott) darabokat is - ZOOT-okat. Például a minőségi ZOOT.lab alapot vagy kézzel készített cipőket az OJJU legújabb trendjei szerint.

Mi vár rád a ZOOT-ban?

zoot-aplikacija

  • Egy mobilalkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a legjobb ajánlatokat és az összes megrendelést a zsebedben tartsd.
  • A rendeléseket még a rendelés leadásának napján szállítjuk.
  • 30 nap van a nem megfelelő darabok visszaküldésére.
  • Több mint 300 márka, amelyekben mindenki megtalálhatja a kedvencét.
  • 1 000 000+ termék raktáron, készen arra, hogy közvetlenül neked szállítsák.
  • És még sok más kedvezmény és leértékelés, amelyeket jobb, ha első kézből tapasztalhatsz meg, mint csak olvasni róluk – a ZOOT egyszerűen illeni fog!

 

 

Fel